20e Studiedag Inwendige Geneeskunde

Beste collega’s

Op zaterdag 9 maart 2024 vindt de 20ste editie van de Studiedag Inwendige Geneeskunde plaats, voor de tweede keer in het Quadrivium te Arenberg. Het programma is op maat van de assistent interne geneeskunde, maar ook andere artsen en artsen-in-opleiding zijn meer dan welkom. In de voormiddag kan je zelf kiezen uit 2 sessies van 8 state-of-the-art workshops. Na de lunchpauze met broodjes gaat de plenaire sessie door in de grote aula waar drie sprekers via een “Oral Rapid fire” belangrijke medische urgenties aan het licht brengen en we sluiten af met de geliefde clinical grand rounds waarbij een complexe internistische casus wordt doorlopen door een panel van experts.

Inschrijving is verplicht voor deelname en kan via de volgende inschrijvingslink t.e.m. maandag 26 februari 2024: Klik hier om in te schrijven.

Let op, het aantal plaatsen per workshop is beperkt, schrijf u dus op tijd in!

Voor en na de sessies en tijdens de lunchpauzes krijgen jullie de kans om een escape room uit te spelen over cardiale amyloïdose. Hieraan kunnen 3 groepen van 5 personen per uur deelnemen. Inschrijven hiervoor gebeurt ter plaatse. Wees er dus snel bij!

Accreditatie werd aangevraagd.

We hopen alvast u daar te mogen verwelkomen!

Namens het organiserende comité

Het ForumIG team